Onze merken Momenteel zijn er 11 merken beschikbaarWij hebben uitsluitend lederen laptoptassen, aktetassen, attachekoffers, dames laptoptassen en laptoptrolley's van Nederlandse en internationale topmerken in onze collectie.
Laptop Style is geauthoriseerd dealer van alle aangeboden merken.Toont 1 - 11 van 11 merken
 • Bruno Banani

  BRUNO BANANI lederen laptoptassen, lederen aktetassen en messengers "not for everybody". Opgericht in 1993, vertegenwoordigt inmiddels veel meer dan alleen ondergoed, waar het bedrijf eens mee begon. Bruno Banani is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een merknaam op het scherpst van de snede. Non-conformistisch, individueel en stijlvol. Bruno Banani kent inmiddels vele succesvolle onder licentie gelanceerde producten, zoals parfums, horloges, sieraden, schoenen, hoeden, tassen en diverse accessoires. Alle producten van Bruno Banani staan voor hoge kwaliteit en eerste klas afwerking. “Made in Germany”.

 • Castelijn & Beerens

  CASTELIJN & BEERENS lederen laptoptassen, lederen aktetassen, dames laptoptassen "Craftmanship since 1945". Walter Castelijn, stikmeester en Marinus Beerens, leerstanser, ontmoetten elkaar in 1945 in een café in Waalwijk, het centrum van de Nederlandse leerindustrie. Met de daar beklonken samenwerking was Castelijn en Beerens een feit. De twee ambachtslieden beginnen hun carrière met de vervaardiging van riemen, handtassen, diplomatenmappen en schooltassen. Van de restanten van het leer worden horlogeriempjes en portemonnees gemaakt. De laatste jaren zijn hier ook A4 tassen, attachékoffers, dames laptoptassen en reistassen bijgekomen. Er wordt met steeds betere en duurdere Italiaanse leersoorten gewerkt en de producten worden verfijnder, exclusiever. Een proces dat nog altijd doorgaat.

 • Cortez

  CORTEZ leren laptoptassen en aktetassen. Op traditionele wijze gemaakte stoere, ruime tassen van een zware kwaliteit Colombiaans Vachetta leder. Deze unieke ledersoort is slechts licht gelooid met plantaardige materialen en houdt daardoor een natuurlijke uitstraling waarbij imperfecties als littekens e.d. zichtbaar blijven. Het leer zal door het gebruik en de invloed van vocht en zonlicht verkleuren en na verloop van tijd een fraai, doorleefd uiterlijk krijgen. Dit effect is vooral aanwezig bij de kleur “camel” en in mindere mate bij de donkere kleuren zwart en donkerbruin.

 • Hamosons

  Het Duitse merk HAMOSONS staat voor lederen aktetassen en laptoptassen van strak en functioneel design en een duurzame constructie. Alle tassen worden met de hand gemaakt van volnerf plantaardig gelooid leder. De opvallend ruime interieurs en innovatieve details als het slot met meerdere standen maken een Hamosons tas geschikt voor intensief dagelijks gebruik.

 • McKlein USA

  MCKLEIN's design filosofie voor businesstassen wordt geïnspireerd door de veeleisende behoeften van de moderne professional. De lederen laptoptassen. aktetassen en laptoptrolleys worden ontworpen door experts op hun vakgebied, met speciale aandacht voor zowel de intensieve gebruiksomstandigheden bij het moderne reizen als de eisen die de mobiele professional aan het dagelijks gebruik stelt. Deze inspiratie en visie zijn zichtbaar vanaf de totale vorm en de kwaliteit van het leder tot in het kleinste detail en vormen de basis voor de hoge gebruikerswaardering van de McKlein producten.

 • Plevier

  In 1990, na een langjarige ervaring in de lederindustrie, startte Frans J. Plevier het huidige PLEVIER. Met bezieling creëerde hij lederen laptoptassen en aktetassen voor veeleisende gebruikers. Professionals die een product vragen dat zowel sterk en functioneel als stijlvol is. Vanwege de specialisatie in lederen business- en aktetassen kon Plevier een collectie van hoog niveau ontwikkelen, welke steeds aan de veranderende eisen wordt aangepast. Momenteel zijn de producten van Plevier verkrijgbaar in meer dan 20 landen. Dit Nederlandse merk staat bekend om de goede prijs/kwaliteitsverhouding en uitstekende service.

 • Pratesi

  Egidio Pratesi was een evacué in Rome tijdens de 2e wereldoorlog. Een paar jaar later, in 1948, krijgt hij de mogelijkheid de kostuums te ontwerpen voor de film “Quo Vadis” die toen in het oude Rome werd opgenomen. Met het succes van de film werd zijn faam gevestigd en beschikte hij over voldoende fondsen om zich weer op zijn vakgebied , het ontwerpen en fabriceren van exclusieve lederwaren en later ook aktetassen en laptoptassen, te begeven. Door de jaren heen werden de producten constant verbeterd en specialiseerde het familiebedrijf zich meer en meer op lederen aktetassen, laptoptassen en reistassen. In de afgelopen 60 jaar, inmiddels overgedragen aan de 3e generatie, is Pratesi er in geslaagd een eigen individuele stijl te creëren, welke wereldwijd door stijlbewuste gebruikers wordt erkend en gewaardeerd.

 • Ruitertassen

  Reeds in 1927 produceerde de Nederlandse familie De Ruiter lederen aktetassen onder de merknaam RUITERTASSEN. Door de onverwoestbare kwaliteit en hun professionele toewijding bouwden zij dit uit tot een merk met een wereldreputatie. De aktetassen worden vandaag nog steeds op dezelfde traditionele wijze geproduceerd. De huiden zijn afkomstig uit Vlaanderen en worden plantaardig gelooid handmatig verder bewerkt. Het oorspronkelijke model leren aktetas uit 1927 is nog steeds verkrijgbaar en is de klassieker uit het programma, maar tegenwoordig zijn er ook aktetassen met laptopvak en uitvoeringen met moderne interieurs en alle voorzieningen die u van een moderne leren aktetas kunt verwachten. Wat blijft is echter de robuustheid, de klassieke uitstraling en het natuurlijke leder, dat door het gebruik met de jaren een steeds fraaier, doorleefd uiterlijk krijgt.

 • San Babila Milano

  SAN BABILA MILANO lederen aktetassen, laptoptassen en lederwaren zijn herkenbaar aan de modieuze details, materialen, design en kleuren. De huidige lifestyle vraagt echter eveneens om functionaliteit en flair. Door de inventieve interieurdetails van de aktetassen en laptoptassen wordt hier zodanig aan voldaan dat de klassieke stijl en schoonheid behouden blijven en de traditie van Italiaans vakmanschap en kwaliteit blijft voortleven.

 • Siamod

  Een bezoek aan de dorpjes die gezamelijk de Cinque Terre in Italie vormen, inspireerde de ontwerper Chettha Saetia tot de creatie van een luxueuze lijn lederen laptoptassen, aktetassen, dames laptoptassen en laptoptrolleys, waarin de unieke attractiviteit van deze regio tot uitdrukking komt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de businesstassen industrie combineerde hij stijlvol design met moderne functionaliteit tot businesstassen voor de hedendaagse, zich onderscheidende en stijlbewuste professional. Getrouw aan het thema besloot hij de namen van de dorpjes in de SIAMOD collecties te laten terugkomen. Deze collecties: Monterosso, Vernazza en Manarola omvatten producten als lederen laptoptassen, dames laptoptassen tot lederen laptoptrolleys.

 • Tony Perotti

  TONY PEROTTI is één van de merken voor leren aktetassen en laptoptassen waarin de eigenschappen van het typische "Made in Italy" design het beste tot uitdrukking komen. De reputatie van het merk is vooral te danken aan de originaliteit van de toegepaste ideeën, het onmiskenbare vakmanschap in de productie en de onbetwistbare kwaliteit van de gebruikte materialen. De aktetassen en laptoptassen worden vervaardigd van echte Italiaanse huiden, gelooid met uitsluitend plantaardige en niet-giftige extracten.

Toont 1 - 11 van 11 merken